Lastenhoitopalvelu

Doulinen lastenhoitopalvelu synnytyksen ajaksi

 

Tuottaako lastenhoitajan hankkiminen synnytyksen ajaksi harmaita hiuksia? Ovatko verkostot jossain kauempana tai etkö löydä hoitajaa, joka olisi valmis päivystämään synnytystä? Entä haluaisitko olla synnytyksen käynnistyttyä mahdollisimman pitkään kotona, ennen sairaalaan siirtymistä? Douline tarjoaa nyt täysin stressittömän ja huolettoman palvelun lastenhoitopulmaasi!

Doulaamisen lisäksi minulla on kokemusta myös lastenhoidosta. Olen kolmen lapsen äiti ja työskennellyt ennen doulan uraa hetken päiväkodissa, sekä pari vuotta yksityisenä kodin-/lastenhoitajana perheessä. Ajattelen, että lapset ovat parhaimpia opettajia meille aikuisille. Aito läsnäolo, rakkaus ja selvät pelisäännöt lasten kanssa ovat minulle tärkeitä arvoja. Kunnioitan aina perheen tapoja.

 

Perheen kotona tehtävän työn osuuden voi laittaa kotitalousvähennyksiin, jolloin saat siitä osuudesta 50% palautuksena!
 

Et voi saada kotitalousvähennystä, jos saat lasten kotihoidon tukea tai yksityisen hoidon tukea. Molemmat vanhemmat ovat kuitenkin oikeutettuja hakemaan kotitalousvähennystä. Sopimusta on mahdollista räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sisällön ja hinnan osalta. Toimin Varsinais-Suomessa, sekä Uudellamaalla.

 

 

LASTENHOITOPAKETTI​

 

PALVELUUN KUULUU:

♡ Yksi tapaaminen ennen hälytysvalmiuden alkua, jossa tutustutaan toisiimme, sekä perheen käytäntöihin/tapoihin. Tapaamisia on mahdollisuus sopia lisää, korvausta vastaan.

♡ Hälytysvalmiusaika, jolloin olen valmis lähtemään perheen luo 24/7. Hälytysvalmiusaika alkaa kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa ja jatkuu niin pitkälle, kunnes vauva on syntynyt.

♡ Tätä palvelua voit käyttää halutessasi:
Doulan tuki kotona ollessa, ennen sairaalaan lähtöä. En voi olla samaan aikaan doula ja hoitaa lapsia, mutta jos synnytys käynnistyy esim. yöllä, lapset ovat jo sen verran isoja tai muuten tilanne antaa myöden, voin antaa sinulle täyden doulan tuen kotona. Doulan tuki auttaa äitiä jaksamaan kotona pidempään, jolloin toimenpiteiden määrä sairaalassa vähenee. Samoin sairaalassaoloaika.

♡ Lapsen-/lastenhoito (max 4 lasta). Huolehdin lapsesta/lapsista ja hänen/heidän perustarpeistaan koko synnytyksen ajan +3 tuntia vauvan syntymän jälkeen. Mahdollisista lisätunneista sovitaan erikseen tarpeen mukaan.

 

840€

+ matkakorvaus 0,15€/km.

Douline ei kuulu ALV-rekisteriin.

 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla ja alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla.

Saija Virtanen

 

040 865 5700
   saija.virtanen@douline.fi

Y-tunnus 2757629-6

kirjekuoren kuva
puhelimen kuva
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

2019 © Douline | Kuvat: Gemma Isal, Eeva Anundi, Elina Palosaari, Johanna Honkanen, Krista Mantsinen | Design by AnnaS.