Kotisynnytys

Kotisynnytykset ovat lähellä sydäntäni. Doulana kotisynnytyksessä olleena ja itse kotona synnyttäneenä koen, että minulla on valtavasti annettavaa kotona synnyttäville.

 

Käsitykseni synnyttämisestä muuttui ensimmäisen kotisynnytyksen myötä, jossa olin doulana. Muistan vieläkin tuon tunteen, jonka tunsin joka solussani synnytyksen jälkeen. Mitä juuri tapahtui? Tai pikemminkin, mitä ei tapahtunut? Äiti vain synnytti. Kukaan ei puuttunut synnytyksen kulkuun ja kaikki eteni omalla painollaan nopeasti ja kauniisti. Se alkukantainen voima ja käsinkosketeltava herkkyys, joka oli koko synnytyksen ajan läsnä, oli aivan uskomatonta. Silloin viimeistään päätin, että jos meille vielä yksi lapsi suodaan ja kaikki on hyvin, hän saa syntyä kotona. Ja niin tapahtui.

 

Kotisynnytystä suunniteltaessa ja itse synnytyksessä, tuen tarve on suuri. Saatat tarvita tukea päätöksen tekoon, mahdollisiin neuvolakäynteihin, kotisynnytykseen valmistautumisessa ja tietysti itse syntymän hetkellä. Puhumattakaan lapsivuodeajasta, jolloin yhdet lisäkädet eivät ole pahitteeksi.

 

Valitettavasti synnyttäjä joutuu kuitenkin nykypäivänä maksamaan itse kotisynnytyksensä ja doulan hankinta saattaa tästä syystä jäädä toiselle sijalle. Näin ollen, olen päättänyt tehdä kotona synnyttäville oman palvelun hieman huokeampaan hintaan. Palveluun kuuluu peruspaketti, jonka lisäksi voit valita itsellesi tärkeitä asioita ja näin rakentaa oman kotisynnytyspaketin etkä maksa mistään tarpeettomasta.

 

KOTISYNNYTTÄJÄN PAKETTI

SISÄLTÄÄ

♡ 1x 2h tapaamisen ennen synnytystä. Tapaamisessa valmistaudutaan synnytykseen, tutustutaan toisiimme ja käydään läpi synnytystoiveita.

 

♡ Jatkuvan tuen raskausaikana s-postilla/puhelimitse.

 

♡ Synnytyspäivystyksen, jolloin olen valmis lähtemään synnytykseen milloin tahansa. Päivystys alkaa kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa ja jatkuu niin pitkälle, kunnes vauva on syntynyt.

 

♡ Täyden läsnäolon ja tuen synnytyksessä.

 

♡ Kiireettömän läsnäolon ja tuen vauvan syntymän jälkeen.

 

♡ Yhden tapaamisen kahden kuukauden sisällä synnytyksestä, jossa käydään synnytys läpi.

 

670€
+ matkakorvaus 0,15€/km

 

 

Halutessasi voit täydentää pakettia näillä:

 

♡ Lisätapaaminen 2h       
50€
+ matkakorvaus 0,15€/km

 

♡ Birth Pool in a Box synnytysamme tarvikkeineen
(suojamuovi, sähköpumppu, erilaisia liittimiä hanaan-letkuun, lämpömittari, uppopumppu ja tyhjennysletku. Täyttöletku jää perheen hankittavaksi hygieniasyistä.) Katso lisää.
60€

 

♡ Elle TENS -laite
30€


♡ Jumppapallo
15€


♡ Doulakassi, joka sisältää lämmitettävän kauratyynyn, gua sha -kamman sekä rebozon.
30€

Douline ei kuulu ALV-rekisteriin.

 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla ja alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla.

Saija Virtanen

 

040 865 5700
   saija.virtanen@douline.fi

Y-tunnus 2757629-6

kirjekuoren kuva
puhelimen kuva
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

2019 © Douline | Kuvat: Gemma Isal, Eeva Anundi, Elina Palosaari, Johanna Honkanen, Krista Mantsinen | Design by AnnaS.