Lastenhoito

kuplia

DOULINEN LASTENHOITOPALVELU
SYNNYTYKSEN AJAKSI

Tuottaako lastenhoitajan hankkiminen synnytyksen ajaksi harmaita hiuksia? Onko verkostot jossain kauempana tai etkö löydä hoitajaa, joka on valmis päivystämään synnytystä?
Entä haluaisitko olla synnytyksen käynnistyttyä mahdollisimman pitkään kotona, ennen sairaalaan siirtymistä?

Douline tarjoaa nyt täysin stressittömän ja huolettoman palvelun lastenhoitopulmaasi!

Doulaamisen lisäksi minulla on kokemusta myös lastenhoidosta. Olen kahden lapsen äiti ja työskennellyt ennen doulan uraa hetken päiväkodissa, sekä pari vuotta yksityisenä kodin-/lastenhoitajana perheessä. Ajattelen, että lapset ovat parhaimpia opettajia meille aikuisille. Aito läsnäolo, rakkaus ja selvät pelisäännöt lasten kanssa ovat minulle tärkeitä arvoja. Kunnioitan perheen tapoja.

Perheen kotona tehtävän työn osuuden saa laittaa kotitalousvähennyksiin, jolloin saat siitä osuudesta 50% palautuksena!
Et voi saada kotitalousvähennystä, jos saat lasten kotihoidon tukea tai yksityisen hoidon tukea. Molemmat vanhemmat ovat kuitenkin oikeutettuja hakemaan kotitalousvähennystä.

Sopimusta on mahdollista räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sisällön ja hinnan osalta.
Toimin Varsinais-Suomessa, sekä Uudellamaalla.

Soita ja kysy! 0408655700 / Saija

LASTENHOITOPAKETTI

Lastenhoitopakettiin kuuluu:

  • Yksi tapaaminen ennen hälytysvalmiuden alkua, jossa tutustutaan toisiimme, sekä perheen käytäntöihin/tapoihin. Tapaamisia on mahdollisuus sopia lisää, korvausta vastaan.
  • 4 viikon hälytysvalmiusaika, jolloin olen valmis lähtemään perheen luo 24/7. Hälytysvalmiusaika alkaa kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa ja jatkuu niin pitkälle, kunnes vauva on syntynyt.
  • Tätä palvelua voit käyttää halutessasi:
    Doulan tuki kotona ollessa, ennen sairaalaan lähtöä.
    En voi olla samaan aikaan doula ja hoitaa lapsia, mutta jos synnytys käynnistyy esim. yöllä, lapset ovat jo sen verran isoja tms, voin antaa sinulle täyden doulan tuen kotona. Doulan tuki auttaa äitiä jaksamaan kotona pidempään, jolloin toimenpiteiden määrä sairaalassa vähenee. Samoin sairaalassaoloaika.
  • Lapsen-/lastenhoito (max 4 lasta). Huolehdin lapsesta/lapsista ja hänen/heidän perustarpeistaan koko synnytyksen ajan +3 tuntia vauvan syntymän jälkeen. Mahdollisista lisätunneista sovitaan erikseen tarpeen mukaan.

HINTA 580€ + matkakorvaus 0,20€/km. (sis. 24% ALV)

 

Kommentit poistettu käytöstä.