Hoitola Doulavintti

 

 TERVETULOA HOITOLA DOULAVINTTIIN!

 

Hoitola Doulavintti on ihana, rauhallinen ja tunnelmallinen levähdyspaikka raskaana oleville äideille. Täällä hoidetaan kehoa ja mieltä, juuri niin kuin sinä haluat. Doulavintissä on aikaa koko vartalon hemmotteluhoidolle, lempeälle käynnistelyhoidolle tai vaikka keskusteluhetkille tulevasta synnytyksestä. Soita tai laita viestiä, niin varataan sinulle juuri oikea aika. Huomioithan, että minulle käy tällä hetkellä vain käteismaksu!

Kaikki hoidot voidaan toteuttaa myös kotikäynteinä. Kotikäyntilisä on 30€ ja se kattaa kotikäynnin 50km säteellä hoitolasta. Sen ylittävältä osuudelta veloitetaan 0,40€/km.
Käyn myös melko usein Vihdissä, sekä Helsingissä, joten kysy rohkeasti aikataulua jos asut siellä päin. Seuraa myös Doulinen facebook- sivuja; ilmoitan siellä kun olen lähdössä reissuun.

Hoitola Doulavintti sijaitsee Vehmaalla, (Turusta n.45km, Uudestakaupungista n. 30km) omassa kodissani; vuonna 1935 rakennetussa hirsitalossa. Narisevat rappuset yläkertaan, vievät sinut ajassa taaksepäin, jossa voit vain olla ja rentoutua.
Alta löydät hoitolan palvelut…


Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta – Spinning Babies® liikkeillä maustettuna – on lempeä ja tehokas hoito äideille raskauden kaikissa vaiheissa. Hieronta on ihanan rentouttava, kipuja helpottava hoito, joka hoitaa lempeästi kehoa ja mieltä! Hoitoa voidaan tehdä koko raskauden ajan. Vyöhyketerapeuttisen raskaushieronnan on kehittänyt Elonaskeleen Tiina Rytkönen, johon minä olen lisännyt Spinning Babies liikkeitä, sekä gua sha hierontaa. www.elonaskel.fi

Hoito aloitetaan keskusteluhetkellä, jossa kartoitetaan tämän hetkinen tilanne. Sen jälkeen tasapainotetaan keho ja lantio Spinning Babies® liikkeillä. Liikkeiden avulla pystytään vaikuttamaan lantion asentoon ja kireyksiin. Lantion epätasapaino vaikuttaa suoraan myös vauvan asentoon ja näin ollen laskeutumiseen, sekä tarjontaan.

Tämän jälkeen kehoa hoidetaan vyöhyketerapian sekä lempeän ayurvedisen öljyhieronnan avulla. Tyynyt tukevat tarvittaessa asentoa niin, että myös viimeisillään raskaana oleva pääsee rentoutumaan ja nauttimaan hoidosta. Hoidon vaikutukset helpottavat kehon jännityksiä ja kipuja, kuten liitoskipuja, lihaskipuja ja jännitteitä. Hoito parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta, sekä vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan. Hoito helpottaa ja tasapainottaa erilaisia raskauden tuomia muutoksia kehossa esim. hormonitoiminta, hengitys ja ruoansulatus. Synnytyskin menee yleensä helpommin, kun keho ja mieli on hoidettu ja pystyt rentoutumaan.

Loppuraskaudessa (rv38 eteenpäin) tätä hoitoa hieman muokkaamalla, saadaan sillä käynnistelevä vaikutus. Hoito valmistaa kehoa synnytykseen, jolloin voimme aktivoida enemmän juuri kohtupisteitä. Käynnistelyhoito aktivoi kohtua ja lantion aluetta, lisää hurjasti oksitosiinia ja auttaa “päästämään irti”. Muistathan kuitenkin, että vauva syntyy juuri oikeaan aikaan silloin, kun hän on siihen valmis ja kaikki palaset kohdallaan.

Käynnistelyhoito on myös mahdollista tehdä sairaalassa (TYKS), jos synnytys aiotaan joka tapauksessa käynnistää tai käynnistys olisi toivottavaa. Tällöin hoidetaan pään alue; päähieronta, niska ja korvat. Sekä kädet ja jalat. Keskitytään kohdun heijasteisiin, sekä käynnistelypisteisiin.

Voit myös hyvin tulla tähän hoitoon synnytyksen jälkeen, jolloin se palauttaa kehoa raskauden ja synnytyksen jäljiltä.

Hinta:
Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta tai käynnistelyhoito
n.75min / 65€
kotikäynti / 95€
sairaalakäynti / 80€
sis. 24%alv

 


Gua sha on vanha kiinalainen hoitomenetelmä, jota käytetään edelleen erilaisten vaivojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Gua sha – hoito lievittää tehokkaasti kipua, elvyttää verenkiertoa ja tasapainottaa kehon toimintaa. Se yksinkertaisesti tuntuu ihanalta! Iholle levitetään öljyä, jonka jälkeen gua sha kammalla “rapsutellaan” ihoa.

Raskausaikana gua sha:n käyttö on ihanan rentouttavaa. Se saa veren ja oksitosiinin virtaamaan, joka yhdessä kosketuksen ja hemmottelun kanssa tekee äidin olosta raukean ja onnellisen.

Doulavintin gua sha – hoito aloitetaan rentouttavalla päähieronnalla, jonka jälkeen hoidetaan koko selkä ja niskan alue gua sha – kammalla. Hoitolalla on hierontapöytä, joka on suunniteltu raskaana oleville tai vaihtoehtoisesti hoito voidaan tehdä jumppapallon päällä istuen. Voit tulla hoitoon hemmoteltavaksi, tai vartavasten niskan tai selän kipujen takia.

Hinta:
30min / 30€ – kotikäynti 60€
45min / 45€ – kotikäynti 75€
60min / 60€ – kotikäynti 90€

Sis. 24%alv

 


Doulahetki on jutustelua teekupin ääressä, valmistautumista, synnytysluottamuksen luomista, sekä kuntelevaa olkapäätä. Voit tulla Hoitola Doulavinttiin aina kun siltä tuntuu. Oli kyse sitten mistä tahansa raskauteen, synnytykseen tai vauva-aikaan liittyvästä asiasta.

Esim.
– Tietoa aktiivisesta synnyttämisestä ja synnytyksen fysiologisesta kulusta.
– Lääkkeelliset ja lääkkeettömät kivunlievitykset.
– Doulan tuki, mitä se on ja mitä doula tekee? Olisiko doula sinun juttusi?
– Miten puoliso voi olla avuksi synnytyksessä?
– Imetysohjaus

Hinta:
1h / 40€ – kotikäynti 70€
2h / 70€ – kotikäynti 100€
sis. 24%alv


KUVIA HOITOLA DOULAVINTISTÄ

 

 

Hoitola Doulavintti / Douline
Doula Saija Kiviniemi
Kirkonkyläntie 183
23210 Vehmaa

Kommentit poistettu käytöstä.